FIFA 2015

Nå er det for tiden fotballspill som er i vinden, og det er ikke uten grunn. FIFA lanserer et nytt spill hvert år, og da er det stor ståhei rundt det. Det er heller ikke uten grunn at dette spillet danker ut alle konkurrenter år etter år. Det er et så bra gameplay at man blir avhengig. Det er mye følelser som kommer fram når man spiller fotballspill med sine venner, og da får man enkelt se hvordan folk reagerer. Det er dårlige tapere og dårlige vinnere der ute. Det som er veldig positivt med spillet er at det er så realistisk som ingen andre spill har vært i nærheten av. 2015-utgaven har vært veldig bra, og via internett oppdaterer spillet seg kontinuerlig slik at man alltid har de spillerne på laget som finnes der ute i virkeligheten. Hvis Liverpool kjøper en spiller i virkeligheten, så vil denne spilleren være å finne på laget på spillet også. Det er også et veldig realistisk spill med tanke på hvordan fotball egentlig spilles, og det er ikke lenger noen superoverraskende bugs og lignende i spillet. Det går ikke an å lure offsidefella, og det går heller ikke an å filme seg til straffe. Det kan derimot være rare dommeravgjørelser og tilfeldigheter som rår. Akkurat som der ute i det virkelige liv.

Modern Warfare 5

Det er fotball og first person shooting som kanskje er blant de mest populære spillene der ute. Dette er kort og godt fordi det er veldig enkelt å spille, og man kan hele tiden bli bedre. Sist, men ikke minst, så kan man som regel spille begge deler over nett. Modern Warfare 5 er et spill som har kommet ut av den vanlige MW-serien, og det har gått et hakk forbi de andre spillene på de fleste områder. Man får muligheten til å spille både med og mot folk fra hele verden, og det er ingen begrensninger på hvem du kan møte der ute på banene. Du kan velge å spille helt alene, eller så kan du være på lag med noen. Dette velger du helt selv i starten av spillet. Det som har tatt seg mest opp og realismen i det hele. Før i tiden var det veldig urealistisk når det handlet om krig og skyting, men nå har det blitt tonet ned og det har blitt mer fokus på action og mål i selve spillet. MW 5 er et spill hvor man har vanskeligheter med å legge ned kontrollen og man vil alltid ta en runde til. Det har kommet mange flere baner og brett enn i de foregående spillene, og det har i tillegg kommet flere våpenmodeller man kan bruke. Det er alltid fordeler og ulemper med de våpnene man velger, og det er det som gjør spillet veldig spennende. Man kan fortsatt bruke perks som man har kunnet gjøre tidligere, og det gjør det hele veldig gøy å spille.

Metal Gear Solid

For alle som har vært fan av Snake og Raiden i mange år, så er de tilbake i denne runden. Det er spenning fra start til slutt i dette spillet, og man vet aldri helt hvordan det går. Det er valg som må bli tatt som man ikke helt forventer, og det er aldri mulig å puste lettet ut. Noen liker ikke slike spill i det hele tatt, men vi elsker det. Det må være en nerve i spillet, og det får vi til gangs når vi tester ut dette spillet. Metal Gear Solid må være et av årets beste spill innenfor action, og vi vil gjerne anbefale det til alle som har sansen for et solid og godt spill. Det er ikke kortvarig, så man må ha litt tålmodighet. Har man det, så er det ingen vei tilbake. Metal Gear Solid er ikke et skytespill selv om det er våpen med i bildet. Det er action og adventure blandet sammen i en herlig blanding, og som en karakter for banen eller brettet, så er det mange utfordringer man må ta seg av. Det kan være å fly et helikopter for å skyte ned biler, det kan være å løpe i fjellet på jakt etter noen som har unnsluppet. Eller så kan det være et oppdrag som gjør at du ligger helt rolig med en sniper i fjellet mens du venter på ditt mål. Det er flere ting som gjør at du aldri får helt pustet ut, og det er de ekstraspillene inni spillet som gjør det spennende. Det er dører du kan åpne hvis du følger med, og hvis du samler sammen nok objekter for et oppdrag kan du få oppleve det få kan. Det er det som gjør dette spillet veldig spennende. Alle som spiller Metal Gear Solid på PS4 vil ikke få oppleve det samme spillet. Det er veldig morsomt å snakke med folk som har prøvd det, og vi sitter ikke igjen med de samme opplevelsene. Det er bare på grunn av ting man har gjort i spillet. Heldigvis er det 18 års grense på dette spillet, og det er litt creepy tendenser de fleste steder. Kan ikke telle på en hånd hvor mange ganger jeg har hoppet opp fra sofaen på grunn av at noe uventet har skjedd.