Dette var et spills om virkelig slo gjennom da vår gjeng gikk på barneskolen, og det var ikke alle som fikk lov til å spille det hjemme hos mor og far. Til tross for den dårligste grafikken noen gang, så var det litt blod og skyting. Lite har faktisk endret seg. Det er fortsatt det samme spillet, og folk kan spille sammen over internett. Det er ofte LAN som er rundt for at folk samles ved spillet, og det er veldig populært den dag i dag.

SIMS

Spiller du SIMS kan du risikere å bli litt miljøskadet, for du får sjansen til å styre en persons voksne liv. Akkurat som i virkeligheten må du sove, stå opp, spise, gå på date, gå på jobb og alt det andre. Det er du som sitter ved tastene og kan bestemme over denne personen, og basert på de tingene du gjør, så vil han endre personlighet eller legge til seg vaner som du må ha høyde for. Dette er et morsomt spill for de som går på ungdomsskolen og oppover, og du skal ikke se bort i fra at det sitter mange eldre mennesker og spiller dette spillet heller.

Half Life

På samme måte som CS ConterStrike, så er dette et skytespill med horribel oppløsning, men folk flest bryr seg ikke om dette. De vil ha konseptet og gameplay, og det får de virkelig her. Det er noe med å spille over internett på lag for å vinne et væpnet raid. Det er utrolig morsomt når det faller crates fra himmelen og man må sørge for å få tak i en for ikke å dø. Karakteren, altså.