Super Mario

Ingenting slår Super Mario. Det var kanskje det videospillet som fikk alles øyne opp for at det gikk an å spille på en skjerm. Det første digitale spillet var kommet ut i kommersiell standard, og den lille rørleggeren sjarmerte folk verden over. Det har kommet en vei siden den gang, men vi anbefaler dette spillet til alle som føler litt nostalgi, eller de som vil se hvordan spill så ut den gangen. Super Mario vil være med oss til verdens ende, og jeg tror ikke du finner noe enklere spill enn dette. Den lille italieneren vil bare finne prinsessen, men først må han forbi mange skilpadder og sopper. Det vil også være en boss på brettene for å stanse han. Da blir det din oppgave å lede denne lille figuren gjennom farer for å komme fram til det endelige slottet. Det kan ta sin tid, men du blir bedre i spillet jo mer tid du bruker på det. Det er en grunn til at det ikke er noen aldersgrense på dette spillet, for å si det slik.

Pokemon

Som et håndholdt spill, så gjør Nintendo det veldig enkelt å spille når du er på farten. Pokemon er en helt egen story fra Japan, og det tok Norge med storm tidlig på 90-tallet. Det var både kort og andre spill i lang tid, så endelig var det Nintendo som lanserte spill basert på historien bak Ash Kutcher og gjengen hans. Dette er et overraskende stort spill på liten flate, og du kan enkelt gå bra by til by på leting etter penger, pokemoner og nye objekter. Det er et spennende spill hvis du liker små utfordringer mens du er på farten, og det er absolutt mulig å bli avhengig av dette spillet. Vi satt i flere dager med dette og klarte ikke legge fra oss konsollen og spillet. Ikke er det så kult å innrømme, for vi begynner å dra på årene. Det er en annen fordel med dette spillet, og det er at det kommer i så mange varianter. Du kan kjøpe rød, gull, blå og gul. Alle spill med sine oppdrag og oppgaver.

Super Soccer

Som fotballspill på Nintendo var dette supert! Eller, det er fortsatt et fotballspill på Nintendo, for de som liker litt eldre spill. Her er det to farger og masse moro, og vi kan garantere deg at du vil linke opp med en kamerat eller venninne som også vil prøve dette. Det er ikke så lett å oppdrive spillet lenger, men heldigvis har vi et lager med dette som vi lodder ut neste uke, så det er bare å følge med på konkurransen hvis du vil vinne. Dette spillet er enkelt fotball med litt superevner hos spillerne. Det kan hende de løper superfort eller at de har et stort hode til å heade ballen med. Ting kan endre seg fort i dette spillet, og det lønner seg derfor å følge med.